مقالات

نگاهی بر انواع سرورهای شبکه و کاربرد آن در سازمان ها + فیلم معرفی

انواع سرورهای شبکه

انواع سرورهای شبکه و کاربرد آن در سازمان ها را می توان با بررسی مدل های مختلف به خوبی شناسایی کرد. در واقع اصلی ترین و مهم ترین رکن اصلی شبکه کامپیوتری سرورها هستند. اجزای سخت افزاری سرورها با سیستم های کامپیوتری معمولی شباهت بسیار زیادی دارند، اما هر کدام دارای نقش کاملا متفاوتی در شبکه کامپیوتری می باشند که برای خرید سرور شبکه باید به آن توجه داشت که از مهم ترین برند های فعال در زمینه سرور ها میتوان به سرور های شبکه اچ پی اشاره کرد.

در ادامه مقاله انواع سرورهای شبکه و کاربرد آن در سازمان ها ما شمارا با دو نوع از سرور های اچ پی به طور کامل آشنا خواهیم کرد اما در ابتدای مقاله انواع سرورهای شبکه و کاربرد آن در سازمان‌ها به سراغ سرور HP G10 DL380 میرویم و سعی میکنیم در انتهای مقاله انواع سرورهای شبکه و کاربرد آن در سازمان ها نیز اطلاعات مفیدی در مورد سرور شبکه HP G9 DL380 به شما بدهیم.
پس تا انتهای مقاله انواع سرورهای شبکه و کاربرد آن در سازمان ها با ما همراه باشید.

 

مشاوره رایگان

 

معرفی سرور شبکه HP G10 DL380 به همراه ویدیو

قبل از این که به ادامه مقاله انواع سرورهای شبکه و کاربرد آن در سازمان ها بپردازیم بهتر دیدیم همین ابتدا شما را به طور کامل با یکی از بهترین و کاربردی ترین سرور های شبکه یعنی سرور شبکه اچ پی مدل G10 بپردازیم.

سرور شبکه HP G10 DL380 یکی از بهترین سرور های شبکه است که ما در مقاله انواع سرورهای شبکه و کاربرد آن در سازمان ها به طور ویژه تری به آن در سایت دیجیرانو پرداخته ایم.

مهندسین فنی ما در سایت دیجیرانو میتوانند سرور شبکه HP G10 DL380 را با با کانفیگ دلخواه شما تهیه و راه اندازی کنند. سرور شبکه HP G10 DL380 ای که شما در مقاله انواع سرورهای شبکه و کاربرد آن در سازمان ها میبینید دارای 2 عدد سی پی یو و دو عدد رم 32 گیگ و 3 عدد هارد SSD میباشد.
سرور معرفی شده در مقاله انواع سرورهای شبکه و کاربرد آن در سازمان ها سروری کارآمد با قیمت مناسب، قابل استفاده در سازمان ها و ارگان های دولتی مییاشد.

برای خرید سرور شبکه HP G10 DL380 میتوانید از سایت دیجیرانو استفاده کنید.

 

 

سرور شبکه چیست؟

برای شناخت انواع سرورهای شبکه و کاربرد آن در سازمان ها بهتر است با سرور و نحوه عملکرد آنها آشنا شوید. بهتر است بدانید سرور‌ها در حالت کلی یکسری کامپیوتر می باشند که داده را از یک کامپیوتر به شبکه داخلی یا شبکه جهانی (اینترنت) انتقال می دهند.

اشتراک‌گذاری منابع اطلاعاتی وظیفه اصلی و مهم یک سرور به شمار می آید. امروزه از سرورها به منظور میزبانی، مدیریت، کنترل و … استفاده می شود. به نوعی می توان گفت سرورها دارای بیشترین کاربرد به ‌عنوان سیستم سرویس دهنده هستند. سرورها معمولا به کامپیوتر اتصال دارند و دارای یک یا چند وب سایت می باشند.

سرورها به نوعی موجب فعالیت دستگاه‌ ها یا برنامه‌ های تحت عنوان کاربران خواهند شد. همچنین سرورها در مکانی که دیتاسنتر نام دارد نگهداری و با استفاده از آی پی اختصاصی بسیار سریع به اینترنت وصل می‌شوند. از سرورها نیز به عنوان میزبانی یک یا چندین سایت استفاده می گردد. در ضمن سرورها با استفاده از یکسری ابزارهای نرم‌ افزاری خاصی به چندین قسمت تقسیم می شوند که هر قسمت از آن سرور مجازی نام دارد. از دیگر انواع سرورها که به ‌صورت کلی و  واحد در اختیار گرفته می شود سرور اختصاصی است.

 

(نمونه ای از انواع سرورهای شبکه و کاربرد آن در سازمان ها)

 

بهتر است بدانید سرورها دارای انواع مختلفی از سیستم های عامل هستند. یکی از این انواع مختلف سیستم عامل لینوکس می باشد. سیستم عامل لینوکس تمامی توزیعات لینوکس را در بر می گیرد. همچنین از دیگر سیستم های عامل می توان به سسیستم عامل ویندوز اشاره کرد. این نوع سسیستم عامل ویندوز تمامی ورژن های مختلف ویندوز را در بر می گیرد. مجازی ساز نیز از دیگر سیستم های عامل بوده که نرم افزارهای مجازی ساز همچون Hyper-V و Vmware ESX را شامل می شود.

تا این قسمت از مقاله انواع سرورهای شبکه و کاربرد آن در سازمان‌ها ما به تعریف و توضیح سرورها پرداختیم. در ادامه مقاله انواع سرورهای شبکه و کاربرد آن در سازمان‌ها به سراغ آشنایی بیشتر با سرورها خواهیم بود.

آشنایی با انواع سرورهای شبکه 

بهتر است بدانید امروزه سرورها در انواع مختلفی تولید و به بازار عرضه می شوند. برای آشنایی با انواع سرورهای شبکه و کاربرد آن در سازمان ها بهتر است با انواع مختلف سرورها بر اساس زیر ساخت آشنا شوید. سرورها از نظر زیر ساخت دارای انواع مختلف سرور مجازی، سرور اختصاصی، اشتراکی، کلود یا ابری و دیتاسنتر یا کولوکیشن هستند، از اینرو نگاهی مختصر به هر کدام از این انواع مختلف خواهیم داشت.

انواع سرور های شبکه: 

سرور مجازی – سرور اختصاصی – سرورهای اشتراکی – سرور کلود یا ابری – دیتاسنتر یا کولوکیشن – سرور خوابیده – سرور برجکی – سرور تیغه ای – وب سرور – گیم سرور – ایمیل – فایل – مدیا – پروکسی – دیتابیس – اپلیکیشن و فاکس سرور از انواع سرور شبکه هستند که ما در این مقاله هر کدام از این انواع سرور شبکه را به صورت جداگانه معرفی کرده و کاربرد هر کدام را به اختصار توضیح خواهیم داد.

 

lazy

مشاوره رایگان

جهت دریافت مشاوره رایگان فرم روبرو را پر کنید

 

سرور مجازی

منابع این نوع سرور بر اساس نوع مجازی‌ ساز اشتراکی و یا اختصاصی هستند.  این نوع سرور حد فاصل بین سرور اختصاصی و سرور اشتراکی به شمار می آید. در سرورهای مجازی با استفاده از نرم افزارهای مجازی ساز یک سرور فیزیکی به قسمت ‌های کوچک‌ تر تقسیم می شوند. هر کدام از این قسمت ها به همراه سیستم عامل و اپلیکیشن ‌های خود به طور مستقل و مجزا اجرا می گردند.

در ادامه آشنایی با انواع سرورهای شبکه و کاربرد آن در سازمان ها بهتر است بدانید در این نوع سرور کاربران قادرند به منابع بیشتری به صورت مجازی دسترسی داشته باشند. با انتخاب این مدل فضای بیشتری را در اختیار خواهید داشت، زیرا سایت هایی که بر روی وب سرور و یا سرویس‌دهنده قرار می گیرند نسبت به سایت های موجود در سرورهای اشتراکی کمتر می باشد. یکی از هدف های اصلی ارائه این نوع سرورها کاهش هزینه ها است.

 

سرور مجازی

تصویری از سرور مجازی

 

سرور اختصاصی

بعد از اینکه در مقاله انواع سرورهای شبکه و کاربرد آن در سازمان ها با سرور های مجازی به طور مختصر آشنا شدید میخواهیم به سراغ سرور اختصاصی برویم و در مقاله انواع سرورهای شبکه و کاربرد آن در سازمان ها به صورت مختصر به آن ها بپردازیم.

بهتر است بدانید سرورهای اختصاصی از انعطاف بالایی برخوردار می باشند، از اینرو پاسخگوی نرم افزارهای متعدد و گوناگونی هستند که بر روی آنان نصب شده اند می باشند. خرید این نوع سرور برای توسعه‌ دهندگان وب و اپلیکیشن یک انتخاب مناسب و ایده آل محسوب می شود، زیرا این نوع سرورها جهت ایجاد تغییرات و نصب نرم ‌افزار محدودیتی ندارند. کاربران سرورهای اختصاصی در موارد مختلفی همچون پهنای باند، فضای ذخیره‌ سازی، رم، و پردازنده به شکل اختصاصی میزبانی می شوند. بهتر است بدانید وب سایت ‌های شرکت های بزرگ به منابع بسیاری همچون پهنای باند مناسب، دسترسی بالا به ایجاد تغییرات، سرعت ‌بالا و امنیت نیاز دارند.

 

2

 

سرورهای اشتراکی

در ادامه مبحث انواع سرورهای شبکه و کاربرد آن در سازمان ها با سرورهای اشتراکی آشنا خواهیم شد. این نوع سرورها محدودیت سخت افزاری داشته و دارای منابع اختصاصی نیستند. سرورهای اشتراکی همانطور که از نامش پیدا است به ‌صورت مشترک در اختیار کاربران قرار داده می شود. امنیت پایین تر و محدود بودن منابع از جمله معایب سرورهای اشتراکی به شمار می آید.

به نوعی می توان گفت این نوع سرور برای فعالیت شرکت‌ ها و سازمان ‌های بزرگ گزینه مناسبی نیست، زیرا دارای یکسری محدودیت در نسخه و نرم افزارهای ارائه شده می باشد. استفاده از سرور  اشتراکی در موقعی که شرکت در بدو تاسیس و ابتدای کار بوده گزینه مناسبی است، زیرا استفاده  از آن باعث صرفه‌جویی در هزینه‌ ها می شود. همچنین از این نوع سرورها می توانید برای فروشگاه های اینترنتی کوچک و شرکت ‌ها با بازدید کم استفاده نمایید.

بعد از آشنایی با مقاله انواع سرورهای شبکه و کاربرد آن در سازمان ها به سراغ سرورهای کلود یا ابری میرویم و شمارا با آن ها اشنا خواهیم کرد.

 

سرور اشتراکی

تصویری از سرور اشتراکی

 

سرور کلود یا ابری

این نوع سرورها که همان سرورهای اختصاصی مجازی می باشند در زیر ساخت رایانش ابری ایجاد و مدیریت می شوند. این نوع سرور تنها به تعداد نامحدودی از دستگاه‌ ها اجازه می دهد تا همچون یک سیستم واحد عمل نماید. سرورهای کلود یا ابری نسبت به سرورهای سنتی از قابلیت اطمینان بسیار بالاتری برخوردار می باشند. همچنین سرور ابری نسبت به سرورهای اختصاصی مقیاس‌پذیری و هزینه کمتری دارند. سرورهای ابرای برای مشاغلی که می‌خواهند هزینه کمتری داشته باشند پایدارترین گزینه به شمار می آیند. از مزیت های مهم و قابل توجه این نوع سرورها می توان به بروز رسانی بسیار آسان و سریع آن اشاره کرد.

 

(نمونه ای از انواع سرورهای شبکه و کاربرد آن در سازمان ها)

 

دیتاسنتر یا کولوکیشن

دیتاسنتر یا کولوکیشن بهترین گزینه برای کسانی است که از بستر مناسب برای پشتیبانی از سرور برخوردار نیستند. با این وجود کاربران می توانند فضای مورد نیاز خود را از شرکت‌ هایی که دارای اتاق سرور یا دیتاسنتر هستند اجاره کنند. بد نیست بدانید این فرآیند Collocate نام دارد. عمليات نگهداری و اتصال اين سرور به اينترنت به يك مركز سپرده می شود و کاربران از راه دور و به ‌صورت ريموت به این سرور دسترسی دارند. سخت افزار‌ها همچون رم، هارد، سی پی یو و …  در این نوع سرور توسط کاربر خریداری و به صورت دلخواه نصب می شوند. همچنین نیازهای نرم افزاری سرور همچون نصب نرم افزارها و نصب سیستم عامل توسط کاربر انجام می شود.

پهنای باند، تامین اینترنت، برق مورد نیاز و نگهداری سرور در دیتاسنتر از جمله وظایف شرکت های هاستینگ می باشد. این نوع سرور را باید در مکانی که دارای امنيت و پشتيبانی، برق پر‌قدرت، قفسه امن و اينترنت پر‌سرعت اختصاصی است قرار داد. این نوع سرویس ها دارای بیشترین استفاده و کاربرد در بانک ها و دانشگاه ها هستند. در این سرویس ها ارتقاء سخت افزار سرور طی هماهنگی قبلی با دیتاسنتر برای مالک سرور  مجاز می باشد. با استفاده از کولوکیشن هزينه ها به طور قابل توجهی كاهش می یابد و از كاربر تنها هزينه‌ های مربوط به نگهداری سرور دريافت می گردد.

تا اینجای مقاله انواع سرورهای شبکه و کاربرد آن در سازمان‌ها با انواع سرور های دیتاسنتر، کلود و سرور های اشتراکی آشنا شده اید. اکنون میخواهیم در مقاله انواع سرورهای شبکه و کاربرد آن در سازمان‌ها شمارا با انواع سرور شبکه از نظر سخت افزاری آشنا کنیم.

سرور

سرور

آشنایی با انواع سرور شبکه از نظر سخت افزاری

برای شناخت بیشتر انواع سرورهای شبکه و کاربرد آن در سازمان ها با مدل های مختلف سرورها از نظر ساختاری آشنا خواهیم شد. بهتر است بدانید سرورها  از نظر ظاهری دارای سه نوع مختلف سرور خوابیده، سرور ایستاده و سرور تیغه ای هستند، از اینرو نگاهی مختصر به هر کدام از این مدل ها خواهیم داشت.

اولین موردی را که میخواهیم در مقاله انواع سرورهای شبکه و کاربرد آن در سازمان ها مورد بررسی قرار دهیم سرور های خوابیده هستند.

سرور خوابیده

بهتر است بدانید سرور خوابیده یا Rackmount Server رک مونت نامید می شود، زیرا در رک قرار گرفته است. این نوع سرورها در درون Rack هایی که برای نگهداری و محافظت از آنها طراحی شده قرار می گیرند. سرورهای خوابیده را می توان با استفاده از پیچ مانند یک سویچ  به Rack متصل کرد. چندین سرور را می توان به صورت صفص بر روی یکدیگر و درون هر  Rack قرار داد.

4 6

 

سرور برجکی

در ادامه آشنایی با انواع سرورهای شبکه و کاربرد آن در سازمان ها با سرور برجکی آشنا خواهیم شد. در واقع از دیگر انواع سرورها از نظر سخت افزاری می توان به سرور برجکی یا Tower Server اشاره کرد. این نوع سرور بهترین گزینه برای کسانی است که شرایط داشتن کولینگ مناسب، رک و اتاق سرور را ندارند. این نوع سرورها دارای ظاهری شبیه به کیس هستند.

از سرورهای برجکی اغلب در مرکز داده هایی استفاده می شود که در سازمان ها یا شرکت هایی می باشند که شبکه های متوسط و یا کوچکی دارند. از این نوع سرورها معمولا در مرکز داده های بزرگ استفاده نمی شود، زیرا در حین عملکرد صدای زیادی داشته و حجم فضای زیادی را اشغال می کنند. همچنین سرورهای برجکی بر خلاف سرورهای تیغه ای و Rack Mount مدیریتی بر روی کابل هایی که به آنها متصل شده اند ندارند.

 

سرور برجکی

تصویری از سرور برجکی

 

سرور تیغه ای

سرورهای تیغه ای سومین مورد از سرور ها هستند که میخواهیم در ادامه مقاله انواع سرورهای شبکه و کاربرد آن در سازمان ها مورد بررسی قرار دهیم.

این نوع سرورها از قابلیت ارتقا برخوردار هستند، زیرا دارای ماهیت ماژولاری می باشند. سرور تیغه ای یا Blade Server دارای ساختاری مشابه با سرورهای رک‌ مونت هستند.  بهتر است بدانید این نوع سرورها به صورت انحصاری و اختصاصی ساخته شده اند. همچنین سرورها تیغه ای بر خلاف سرورهای Tower و سرورهای  Rack Mount دارای Power نیستند. سرورهای تیغه ای Power خود را از طریق Chassis دریافت می نمایند.

در ادامه در غالب یک ویدیو کوتاه به معرفی سرور تیغه ای و نقد و بررسی آن میپردازیم.

 

 

آشنایی با انواع مختلف سرور بر اساس کاربرد

در ادامه آشنایی با انواع سرورهای شبکه و کاربرد آن در سازمان ها با انواع سرورها بر اساس کاربرد آشنا خواهیم شد. سرورها بر اساس کاربرد دارای انواع مختلف ایمیل، فایل، مدیا، پروکسی، دیتابیس، اپلیکیشن و مدیا هستند که نگاهی مختصر به آنها خواهیم داشت.

وب سرور

این نوع سرور دارای بیشترین کاربرد در راه اندازی سایت ها و حوزه وب هاستینگ می باشد. در واقع وب سرور مخصوص میزبانی وب سایت ها است. به نوعی می توان گفت این سرور ارتباط بین صفحه وبی که بر روی آن server میزبانی شده و آدرس ها و کاربران شبکه های اینترنت را با استفاده از سرویس های خاص به خوبی فراهم می کند.

گیم سرور

این نوع سرور گونه ای از Application Server است، اما با این تفاوت که تنها دارای کاربری game یا بازی می باشد. بهتر است بدانید در این نوع سرور یک نسخه از بازی بر روی سرور و یک نسخه دیگر از آن  بر روی کامپیوتر به شکل client نصب می شود.

 

5

 

ایمیل

از دیگر انواع سرورها Mail server بوده که به منظور ارسال ایمیل مورد استفاده قرار می گیرد. این نوع سرور بر روی وب ایمیل قرار می گیرد.

فایل

از دیگر انواع سرورها File Server بوده که به منظور به اشتراک گذاشتن اطلاعات در اختیار مدیران قرار داده می شود. بهتر است بدانید این نوع سرورها از طریق اینترنت در دسترس کاربران قرار می گیرند. در واقع سرور فایل یک سیستم سخت افزاری همراه نرم افزار می باشد که فایل ها را ذخیره می کند.

مدیا

در ادامه آشنایی با انواع سرورهای شبکه و کاربرد آن در سازمان ها با مدیا آشنا خواهیم شد. از طریق این نوع سرور فایل های رسانه ای دراختیار کاربران قرار می گیرد. در واقع از طریق مدیا و بدون متصل شدن به شبکه کاربران می توانند از فایل هایی که در سایت قرار دارند به خوبی استفاده نمایند.

 

برای اطلاع از جشنواره های تخفیفی ما و همچنین دیدن ویدیو های آموزشی و انباکس محصولاتمان اینستاگرام مجموعه دیجیرانو رو فالو کنید!

 

 

پروکسی

بهتر است بدانید وظیفه اصلی پروکسی بررسی فایل ها می باشد و آنها را به خوبی در اختیار کاربران قرار می دهد. این نوع سرور به نوعی ارتباط دهنده بین سرویس دهنده و سرویس گیرنده به شمار می آید. در واقع پروکسی قادر است اطلاعات را از سرویس دهنده و سرویس گیرنده بگیرد و در در اختیار یکدیگر قرار دهد. زمانی که شما بخواهید اطلاعاتی همچون صفحات وب، فایل و دیگر منابع را از  سرور دیگری دریافت نمایید به سرور پروکسی متصل می شوید.

دیتابیس

از دیگر انواع سرورها می توان به سرور دیتابیس اشاره کرد. در این حالت سرور به صورت یک نرم افزار در اختیار سازمان های بسیار بزرگ قرار داده می شود، از اینرو تمامی کارمندان یک سازمان می توانند به صورت متمرکز از این نوع سرور استفاده نمایند. به نوعی می توان گفت سرور دیتابیس یک برنامه کامپیوتری بوده که به دیگر  کامپیوترها برنامه های کامپیوتری را ارائه می دهد.

اپلیکیشن

در ادامه آشنایی با انواع سرورهای شبکه و کاربرد آن در سازمان ها با سرور اپلیکیشن آشنا خواهیم شد. اپلیکیشن ها در این نوع سرور فقط بر روی خود میزبان نصب شده و در شبکه توزیع می گردند.

فاکس سرور

از دیگر انواع سرورهای شبکه می توان به فاکس سرور اشاره کرد. فاکس سرور در یک سرور شبکه محلی  (LAN) نصب می گردد. در واقع این نوع سرور برای کاربرانی که به شبکه متصل می باشند امکان دریافت و ارسال فکس را به بهترین شکل فراهم می کند.

 

معرفی سرور شبکه HP G9 DL380

در ابتدای مقاله انواع سرورهای شبکه و کاربرد آن در سازمان ها به معرفی سرور شبکه G10 پرداختیم. اکنون میخواهیم به معرفی یکی دیگر از بهترین و پر کاربردترین سرور های شبکه HP  یعنی HP G9 DL380  بپردازیم.

پس تا انتهای مقاله با ما باشید تا به صورت کامل به نقد و بررسی سرور شبکه HP G9 DL380 بپردازیم. همچنین میتوانید برای خرید سرور شبکه HP G9 DL380 به سایت دیجیرانو مراجعه کنید.

 

 

آشنایی با نکات مهم در انتخاب سرورهای شبکه و کاربرد آن

در ادامه آشنایی با مبحث انواع سرورهای شبکه و کاربرد آن در سازمان ها بهتر است با نکات مهم جهت خرید سرورها آشنا شوید. از جمله این موارد مهم می توان به قابلیت های امنیتی، حفاظت از اطلاعات، پیکربندی سخت افزاری و زیر ساخت شبکه و اینترنت قدرتمند اشاره کرد. همچنین انتخاب و خریداری سرور متناسب با نیاز خود از دیگر موارد مهم جهت خرید به شمار می آید. در واقع قبل از هر انتخابی لازم است قابلیت ها و ویژگی های خاص سرور مورد نظر به خوبی ارزیابی شود. با این کار به راحتی می توان با پرداخت هزینه مناسب سروری مناسب و کاربردی را تهیه و خریداری کرد.

 

تماس با ما

 

سرور در شبکه های کامپیوتری

سرورها دستگاه هایی هستند که میتوانند خدماتی مانند ذخیره سازی اطلاعات، پردازش اطلاعات و ارائه اینترنت به دستگاه های متصل به خود را فراهم کنند. همان طور که در ابتدای این مقاله اشاره کردیم سرورها در شبکه های کامپوتری برای ذخیره سازی فایل، سرورهای پایگاه داده، سرورهای وب و ایمیل مورد استفاده قرار میگیرند.

به سرورهای شبکه های کامپیوتری دستگاه هایی مانند گوشی های موبایل، دوربین های مداربسته، لب تاب و… برای گرفتن خدمات وصل میشوند.

نتیجه گیری

انواع سرورهای شبکه و کاربرد آن در سازمان ها را می توان با بررسی مدل های مختلف به خوبی شناسایی کرد. در واقع اصلی ترین و مهم ترین رکن اصلی شبکه کامپیوتری سرورها هستند. اجزای سخت افزاری سرورها با سیستم های کامپیوتری معمولی شباهت بسیار زیادی دارند، اما هر کدام دارای نقش کاملا متفاوتی در شبکه کامپیوتری می باشند.

نظر شما در مورد مقاله انواع سرورهای شبکه و کاربرد آن در سازمان ها چیست!؟ ایا مقاله انواع سرورهای شبکه و کاربرد آن در سازمان ها برای شما مفید و کاربردی بوده است؟! شما تاکنون تجربه استفاده از کدام یک از سرور های معرفی شده در مقاله انواع سرورهای شبکه و کاربرد آن در سازمان ها را داشته اید؟!

همچنین اگه دوست دارین اطلاعات بیشتری در مورد انواع سرورهای شبکه و کاربرد آن در سازمان ها داشته باشید. پیشنهاد میکنم که فایل تهیه دیده شده رو دانلود و استفاده کنین. برای دانلود فایل انواع سرورهای شبکه و کاربرد آن در سازمان ها کافیست ایمیل خودتون رو وارد کنید تا لینک دانلود فایل انواع سرورهای شبکه و کاربرد آن در سازمان ها به ایمیل شما ارسال بشه.

 

همچنین ما در فروشگاه انلاین دوربین مداربسته دیجی رانو تامین کننده دوربین های مداربسته و دزدگیرهای اماکن میباشیم شما عزیزان میتوانید برای خرید دوربین مداربسته و خرید دزدگیر اماکن به سایت ما سر بزنید. و در نهایت امیدواریم که مقاله انواع سرورهای شبکه و کاربرد آن در سازمان ها به شما در خرید سرور مدنظر خود کمک کرده باشد.

4.8/5 - (32 امتیاز)

17 دیدگاه در “نگاهی بر انواع سرورهای شبکه و کاربرد آن در سازمان ها + فیلم معرفی

  1. لیلا هادی گفت:

    سلام و‌خسته نباشید عرض میکنم خدمت شما. اگر امکانش هست یک مقاله هم برای انواع سوییچ های سیسکو بذارید. من مقالات شمارو خیلی پسند میکنم واقعا مهندسی شده و بدون هیچ اجحافی هستن و کاملا درست و دقیق. ممنون از تک تک شما

    1. با عرض سلام و خسته نباشید.
      خیلی خوشحالیم که مقالات ما مورد توجه شما قرار گرفته.

      آخرین مقاله ای که در مجموعه دیجیرانو منتشر کردیم در مورد سوئیچ ها و به طور اختصاصی سوئیچ های سیسکو است که پیشنها دمیکنیم اون رو هم مورد مطالعه قرار بدید.

      https://digirano.com/product-cat/network-equipment/network-switch-and-firewall/cisco/

  2. ترنج محمدی گفت:

    لیست قیمت های سوییچ هم برام ارسال کنید

    1. با عرض سلام و خسته نباشید.
      برای گرفتن لیست قیمت و گرفتن مشاوره میتونین با شماره زیر به صورت تلفنی یا واتساپ در تماس باشید از به روز ترین قیمتهای سوئیچ ها در بازار مطلع شین.

      تلفن همراه: 09355007085

  3. مهدیه پورعباس گفت:

    مناسب ترین سرور برای یک شرکت کوچیک چی هستش !؟ و چند درمیاد ؟

  4. حمید اسلامی گفت:

    سلام میخواستم بدونم چه برندی برای سوئیچ بهتره؟
    برای یک شرکت کوچک میخوام

    1. سلام حمید جان، پیشنهاد ما به شما استفاده از سوئیچ های شبکه غیر مدیریتی هست چرا که این نوع از سوئیچ های شبکه دارای قابلیت and-play plug هستند.
      پیشنهاد میکنم صفحه سوئیچ های شبکه HRUI رو ببینی.

  5. مهدی حسینی گفت:

    “سرور فقط یک کامپیوتر فیزیکی نیست، سرور در واقع نقشی است که یک کامپیوتر بر عهده می گیرد- زیرا هر کامپیوتر رومیزی معمولی را می توان به عنوان یک سرور راه اندازی کرد.” این جمله عالی بود!

    1. با عرض سلام و خسته نباشید.
      خیلی خیلی خوشحالیم که مقاله انواع سرور های شبکه واستون مفید و کاربردی بوده و ممنون از حسن توجهتون به مقالات سایت دیجیرانو.

  6. مهدی موسوی گفت:

    به عنوان یک متخصص فناوری اطلاعات و مهندس کامپیوتر، من به شما امتیاز 10/10 یا 5 ستاره را برای این بهترین ویدیوی آموزنده می دهم. کامل توضیح دادی سرورها اینگونه کار می کنند

    1. با عرض سلام و خسته نباشید.
      خیلی خیلی خوشحالیم که مقاله انواع سرور های شبکه واستون مفید و کاربردی بوده و ممنون از حسن توجهتون به مقالات سایت دیجیرانو.
      از اینکه تونستیم مورد تایید و توجه شما به عنوان یک متخصص فناوری اطلاعات و مهندس کامپیوتر باشیم واقعا خوشحالیم.

  7. مهدی گفت:

    این بهترین ویدیو در توضیح سرورها است! بسیار شفاف و آسان برای هضم.

    1. با عرض سلام و خسته نباشید.
      خیلی خوشحالیم که مقاله ما در سایت دیجیرانو در مورد انواع سرور ها واستون مفید و کاربردی بوده.

  8. محمد کاظمی گفت:

    سلام و خسته نباشید بسیار کامل و جامع واقعا ویدئو ها آموزنده و کاربردی بود من تا امروز چیزی در این باره نمی‌دونستم ک با مقاله شما به اطلاعاتم اضافه شد ممنونم

    1. با عرض سلام و خسته نباشید.
      خوشحالیم که معرفی کامل انواع سرور های شبکه مورد توجهتون قرار گرفته و ایمدواریم این مقاله براتون کاربردی بوده باشه.

  9. محسن یار محمدی گفت:

    سلام میخواستم ببینم نقش سرور در شبکه های کامپیوتری چیه و چه کاری انجام میدن!؟

    1. سلام محسن جان، سرور ها دستگاه هایی هستند که برای ذخیره سازی اطلاعات ازشون استفاده میشه و برای ذخیره سازی فایل، سرورهای پایگاه داده، سرورهای وب و ایمیل مورد استفاده قرار میگیرند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *